My lovely followers

Search This Blog

Translate

Wednesday, April 24, 2013

Colaborare Flower Wednesday - Week 4

Salutare fetelor!
Azi este din nou miercuri :) si o miercuri chiar foarte inflorata.
Fiind ultima postare din seria "Flower Wednesday", m-am gandit sa fie si una foarte speciala, cu o manichiura foarte speciala si draga mie.
In urma cu fix o saptamana, i-am facut o vizita Saschei Mein - o tipa foarte frumoasa si foarte talentata in ale Nail Art-ului, picturii in general pe orice suprafata pictabila :).
Vizita s-a datorat unei postari pe care o veti vedea in curand pe blogul ei http://mypsychonails.blogspot.ro/, nu vreau sa divulg subiectul (unul foarte interesant si plin de informatii utile in ale ingrijirii unghiilor).
Cum Saschei nu i-a prea placut rezultatul final (fiind de fel o tipa perfectionista) dar mai ales din cauza ingrijirii precare a unghiilor mele :D , acest model va ramane public doar pe blogul meu cu ocazia acestei postari.

Manichiura mi-a placut atat de mult, incat o port si azi (a facut o saptamana si inca mai duce....), si inca nu are nici un colt sarit :D .



Intre timp, unghiile au mai crescut si chiar am inceput sa pun in practica toate sfaturile ei privind ingrijirea unghiilor:
(click to find out)
(click to find out)
(click to find out)
(click to find out)
(click to find out)

Ordinea nu este aceasta, dar cu siguranta va prindeti voi  :)

 Toata operatiunea a inceput printr-o foarte buna curatare a unghiei de orice reziduu de oja cu ajutorul unui dizolvant FARA ACETONA.
Urmatorul pas - curatarea aprofundata a unghiilor cu ajutorul unei perii pentru unghii si cu ajutorul apei si sapunului bineinteles.
 Dupa acesti pasi importanti, a urmat pilirea. Trebuia sa urmeze si indepartarea cuticulelor, dar ale mele erau "ciopartite" cu forfecuta :D, asa ca s-a trecut peste acest pas. 
 A urmat aplicarea unei baze de la Flormar si a unui Optical Whitener tot de la Flormar, intrucat unghiile mele aveau vizibile pete galbene.
Sascha mi-a realizat un french cu un zambet larg si oval cu ajutorul unei oje de culoarea somonului (in poze pare spre portocaliu) si......... piesele de rezistentaaaaa........ florile realizate prin tehnica ONE STROKE.
 Am uitat sa precizez faptul ca florile au fost pictate cu culori acrilice dupa ce in prealabil s-a folosit un lac de unghii mat pentru crearea aderentei acestora.
Ultimul pas a fost sigilarea modelului cu ajutorul unui Top Coat.
 Mie imi place foarte mult rezultatul final, chiar daca unghiile mele nu sunt intr-o stare prea sanatoasa.
Acum, ca am inceput sa aplic sfaturile ei, sunt sigura ca vor arata destul de bine.
Multumesc inca o data SASCHA MEIN  si abia astept postarea despre care vorbeam mai sus.
Stiu ca am vorbit destul de mult si, ca sa mai indulcesc atmosfera, va ofer flori minunate realizate de colegele mele blogarite:


Toate cele bune pana data viitoare!


11 comments:

  1. Doamne Roxana m-ai dat pe spate complet cu postarea asta :)) Multumesc mult, mult pentru toate chestiile dragute pe care le-ai scris si ma bucur enorm ca ti-a placut manichiura si ca te-am convins si pe tine sa ai mai multa grija de unghii, sa fie frumoase si pe sub oja ;) Succes mult! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merci Sascha. Ma bucur mult ca te-am cunoscut, sper sa mai fie ocazii in care sa ne vedem. Vazand minunatiile tale de unghii, fii sigura ca-mi doresc si eu unghii frumoase, lungi si sanatoase.Cuticulele, mi-au crescut si continui sa le hidratez aproape de 3 ori pe zi. Imi vine destul de greu cand vine vorba de treburile casnice, pentru ca nu ma pot obisnui cu manusile de menaj, dar incerc pe cat posibil.

      Delete
  2. Cat de frumoase ti le-a facut! Ma intreb de ce nu-i plac? :D Oricum eu ii zic felicitari :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult Carla! Nu mi-au placut pentru ca se vad petele albe si galbejeala de pe dedesubt :) As fi avut de photoshopat o gramada ca sa le scot flawless :) sunt o perfectionista, cum a zis si Roxana ;))

      Delete
  3. sunt foarte frumoase, si unghiile si modelul.

    ReplyDelete
  4. Absolut superbe florile pictate!!!!

    ReplyDelete
  5. Cat de frumos sunt pictate! Imi place mult cum au iesit.

    ReplyDelete
  6. cat sunt de frumoase... crezi ca ar fi vazut cineva petele daca nu spuneai?

    ReplyDelete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.