My lovely followers

Search This Blog

Translate

Wednesday, February 6, 2013

Valentine's Day Series - The Unreachable


 Salutare fetelor!!!
Iata ca s-a ivit si postarea cu numarul 3 din aceasta dulce colaborare. Va voi incanta cu cateva fraze citite, care chiar m-au inspirat in realizarea acestei manichiuri. Am folosit rosul pentru ca, in viziunea mea exprima multa PUTERE, PASIUNE, CURAJ, DRAGOSTE. Sunt de parere ca persoanele care poarta ROSU emana indrazneala, incredere in fortele proprii, sunt firi puternice pe exterior, dar in sufletul lor sunt sensibili si, de cele mai multe ori, au de suferit in urma acestui comportament.Tocmai din acest motiv, fetele care opteaza pentru rosu, par in ochii barbatilor "Unreachable".



"Cand iti apare in cale, tresari. Se apropie de tine si te abtii sa nu arati surasu-ti tamp. Ii raspunzi normal, dar vorbele curg pe langa tine. Privirea ei te tulbura, dar nu-ti arati panica.
Cata disciplina ! Dar e pentru ea. Ea asta te stie. Porti masca, dar nu stii daca o are si ea. Preferi sa o pastrezi, altamiteri ai risca sa te dezvalui numai tu. Nu e ridicol, dar te imbatraneste incet. Te schimonoseste, desi nimic nu e vizibil. Se simte mai mult in vene si in sina spinarii. Venele se incolacesc, iar sina spinarii se inconvoaie. Esti inlantuit si urlii sa ti se dea drumul. Urla, urla spre ea !
Nu o faci…Gandul ca tu vei fii gol in fata ei te infioara placut. Dar ei i-ar placea ? In scenariul tau, ea iti va culege masca azvarlita de tine si va pleca cu ea. Pentru ca ea, femeia care te face sa te simti asa…e de neatins."
Ema Nica




Bun, si acum este timpul sa vedeti si manichiura  "Inaccesibila", si bineinteles manichiurile fetelor pasionale de mai jos.











Song of the day




9 comments:

  1. Foarte frumoasa interpretare a temei:)

    ReplyDelete
  2. imi place citatul pe care l-ai folosit foarte frumos si profund, minunat si modelul :)

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos:* mai este un pic pana la ziua cea mare;)

    ReplyDelete
  4. Ce frumoasa ti-a iesit manichiura asta! Sa nu mai zic de acel rosu care e to die for!! (ce nuanta e?:D)
    Pupici.

    ReplyDelete
  5. ce frumusele sunt unghiutele :*

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    tocmai ce-am dat drumul unui giveaway,mi-ar placea sa te inscrii si tu :*

    ReplyDelete
  6. awwww <3 ce cute sunt <3 <3 <3 me love them <3

    ReplyDelete
  7. wowwwwwwwww ce blog tare ai !!! iar poza de inceput e bestiala:) te invit si pe la mine :)

    http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.