My lovely followers

Search This Blog

Translate

Tuesday, February 26, 2013

Neon hearts- guest post on Rainbowsinajar's Blog

Salutare fetelor!!!! Ce faceti? Sper ca bine, pentru ca eu am facut varicela la 28 de ani. Ieri am fost in stare de convalescenta cu febra mare si mancarimi puternice. Azi ma simt mai bine, insa mancarimile persista si resimt o stare acuta de oboseala. Sper din tot sufletul sa nu fac complicatii si sa fiu ca noua in 7 zile.
Acum sunt acasa in carantina :)
Cu scuzele de riguare in special pentru Josephine, postez manichiura ce trebuia prezentata ieri.
Intr-un fel e mai bine ca s-a intamplat asa pentru ca la ea pe blog a dat mult mai bine si a fost destul de apreciata de fete carora le multumesc din suflet.
In fine, pentru a observa o abordare mai placuta atat ochiului cat si mintii, va invit la ea pe blog sa vedeti manichiura din perspectiva unui proiect tare simpatic si oportunist. Spun asta pentru ca este o idee geniala de a da sansa de a se afirma si altor fete foarte talentate in materie de nail art. Acolo veti afla si cat de simplu a fost realizata aceasta manichiura.
Va pup si va las cu aceleasi imagini pe care le-ati mai vazut si ieri.







Daca inca nu ati avut ocazia sa o cunoasteti pe talentata si creativa Josephine, va invit pe blogul ei si chiar va indemn sa-l luati la rasfoit din scoarta in scoarta pentru ca merita. Veti gasi multe modele care va vor inspira si da culoare unghiutelor. In concluzie, veti atrage mail multe priviri.

2 comments:

  1. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase draga mea! Mi-a facut deosebita placere colaborarea noastra :* Insanatosire grabnica, sper sa treci repede peste perioada asta :*

    ReplyDelete
  2. It is super pretty - love the contrast!

    ReplyDelete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.