My lovely followers

Search This Blog

Translate

Tuesday, February 5, 2013

The Girl with the Butterfly Tatto

    Salutare dragelor!!!! 
Sunt sigura ca va intrebati ce s-a intamplat cu " I am different when my nails are done". 
In momentul de fata sunt foarte nehotarata in ceea ce priveste apartenenta acestui blog, si anume imi doresc sa-i extind aria de acoperire a subiectelor postate. Sa nu care cumva sa credeti ca nu voi mai posta modele de nail art, departe de mine gandul acesta, insa vreau sa scriu despre tot ce este frumos (nails, beauty, animale, flori, calatorii, subiecte aleatorii si interesante, carti, bucate, review-uri), in concluzie un amalgam de subiecte.
Cum mi-a venit in minte acest titlu? Ei, bine, nu a fost asa de simplu. Dupa ce am scris pe hartie 42 de titluri........... mi s-a aprins beculetul......... da...... calatoria fluturilor prin lume, prin viata m-a inspirat.
In fine, sper sa raman statornica, timpul sa-mi fie prieten si inspiratia sa-si faca aparitia rapid.Aruncand o privire asupra bannerului, va rog sa fiti indulgente, inca nu stiu cu ce se mananca HTMlL-ul si chiar am nevoie de ajutor in acest sens. Cu timpul, voi reusi sa-mi gasesc un banner potrivit si care sa arate cat mai Profi.
Pana una alta, maine ne vedem cu o noua manichiura din seria Valentine's Day.


      Today would be a lovely day to be a butterfly....



4 comments:

  1. Eu iti doresc succes si la cat mai multe postari!
    pupici.

    ReplyDelete
  2. imi place numele blogului cred ca ti se potriveste :))

    ReplyDelete
  3. Super, eu ma bucur si sunt curioasa sa vad postarile care vor urma :)

    ReplyDelete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.