My lovely followers

Search This Blog

Translate

Monday, February 4, 2013

Liebster award! Tag - Leapsa

Mare surpriza mare!!!! Roxy (Beautylicious) m-a surprins foarte placut in momentul in care m-a tag-uit si pe mine in aceasta aventura. Ce ramane de facut ? Mai onorata de atat nici ca ma puteam simti, si in consecinta, ii multumesc din suflet. Este o persoana draguta si dulce foc. Din cate am citit despre ea, sa stiti ca este foarte ambitioasa, si va spun cu mana pe inima ca fata asta va ajunge departe. Just wait and see!!!!
Daca sunteti curioase si vreti sa aflati mai multe despre mine, faceti-va comode pentru 5 minute si intrati in incursiunea succinta de mai jos.

Oh, mai intai de toate haideti sa vedeti regulile cu care vine la pachet acest premiu, nu?

1.Numeste si multumeste persoanei/blogului care ti-a acordat premiul;
2.Scrie 11 lucruri despre tine, ca daca tot ne-am imprietenit prin intermediul blogului,trebuie sa ne stim mai bine, nu?
3. Răspunde la întrebările adresate de cel care te-a nominalizat și formulează un set nou de 11 întrebări pentru cei pe care îi nominalizezi;
4.Nominalizeaza 9 blogarite pe care le admiri si care au mai putin de 200 de followers si premiaza-le;
5. Anunta-le acest aspect pe pagina lor ;


Acestea fiind spuse, sa trecem la numarul 2 si sa-i dam drumul misterului. Haideti sa aflati cate ceva despre mine!!! Sper din tot sufletul ca din 11 lucruri sa reusesc sa va lamuresc cum stau lucrurile legate de aceasta persoana cu numele Andronie Roxana.
Pai sa incepem cu inceputul, nu? Asa ziceam si eu.....

1. Sa incepem prin a va marturisi ca sunt o fire sensibila. Si cand zic sensibila inseamna sensibila din mai multe puncte de vedere ( am o constitutie astenica, ectomorfa cum zicea antrenorul meu de la sala, ma imbolnavesc rapid si sunt foarte emotiva).
2.Iubesc Primavara si Toamna.  Primavara e anotimpul in care totul se trezeste la viata, ar fi un cliseu .. dar cam asta inseamna pentru sufletul meu. Da .. simt ca oamenii isi mai amintesc si de alte lucruri, in afara de munca, serviciu, probleme .. ca isi fac timp unii pentru altii. In plus e si ziua femei si primesc multe flori si atentii.

Toamna ma caracterizeaza in special pentru ca sunt nascuta in acest anotimp, si din punctul meu de vedere este cel mai fermecator anotimp. O sa va intrebati de ce imi place un anotimp in care vremea este mohorata si natura moare? E trista, dar mie imi pare ca are o frumusete aparte. Ador frunzele colorate in diferite nuante de galben si aramiu, ador sa fiu melancolica si visatoare,ador mirosul de gutui coapte si pot continua asa...... pana la nesfarsit.


3.Desi am 28 de ani, sunt o fire foarte copilaroasa.Anul trecut m-am jucat elasticul si ascunselea cu alti copii de aceeasi seama cu mine. Un sentiment de nedescris.Vom face un repetir si anul acesta.


4. Iubesc animalele (cat person), florile, calatoriile, iar muntele primeaza intotdeauna. Marea poate sa mai astepte..... In copilarie uram pisicile pentru independenta si fatarnicia lor, acum traiesc de 4 ani cu una in casa si chiar am ce invata de la ea.
Ea este Tasha, colega noastra de apartament.
Iubesc florile de toate natiile, in special cele de apartament.

Fie vara, fie iarna, muntele e prietenul meu.

5.Pana la varsta de 14 ani am fost o mica balerina. Pe vremea aceea visam ca voi fi personajul principal din "Lacul lebedelor". Parintii au fost de parere ca scoala primeaza, si am abandonat. Un regret pe care-l port in suflet pana in momentul de fata.
6.Ador filmele de groaza (thriller, horror), dar nu ma dau in laturi de la cele politiste, cele psihologice, misterioase. personajul meu preferat este Poirot.

7.Surprinzator imi plac cartile in format electronic ( ebook reader). Spun surprinzator pentru ca eu nu puteam citi o carte fara sa-i simt mirosul. Acum 2 ani, o persoana draga mie, s-a gandit ca trebuie sa intru in rand cu oamenii si sa abuzez de tehnologia care abunda la tot pasul, si mi-a facut cadou un Kindle. Acum, eu si "Tampitel" - Ebook reader-ul meu, suntem nedespartiti. In metrou, pe fotoliu, in pat ne facem veacul impreuna si nu mai este gelos pe cele 200 si ceva de carti care si-au gasit imediat locul in biblioteca parintilor mei.
8.De 4 ani sunt casatorita cu cea mai importanta persoana din viata mea pana in momentul de fata.Fetelor, stiti de ce spun asta, nu? Familia noastra se va intregi la un moment dat, iar nou venitul va trece pe locul intai pentru amandoi. Pana atunci avem grija de patrupedul Tasha.


9.Sunt alergica la aspirina. Mi se umfla fata si nu mai pot respira.
10.Visul meu este, ca intr-o buna zi sa-mi permit sa calatoresc prin toata lumea.

11.Inca nu am reusit sa ma conving ca nu poti sa multumesti pe toata lumea. Inca mai lucrez asiduu la acest aspect.

Ei bine, eu cred ca am dat dovada de multa transparenta in ciuda faptului ca nu e prea bine sa dai din casa. Fetelor asta sunt, pana la urma........... un om ca toti oamenii....... cu bune si cu rele.

Acum este vremea sa raspund celor 11 intrebari formulate de Beautylicious.

1.Is blogging actually what you thought it would be? I mean if the blogging thing raised up to your expectations.
In momentul in care am initiat acest blog, m-am gandit ca voi posta numai imagini cu manichiurile realizate, mai ales ca nu sunt familiarizata cu arta oratoriei.  Cu timpul, am vizitat si alte bloguri de profil (beauty, nail art) si m-am simtit foarte descurajata de talentul fetelor. Apoi mi-am zis, hei, e o oportunitate de a-ti face prieteni noi, si asa si e. Acum am peste 50 de prietene care poate imi sunt mai aproape decat cele pe care le cunosc de-o viata.Si uite asa, constat cu stupoare ca este o parte din sufletul meu. Pana in momentul de fata acest blog chiar s-a ridicat conform asteptarilor mele, mai ales ca eu nu aveam asteptari prea mari. Nu-mi place sa-mi fac iluzii desarte si apoi sa cad de la inaltimea lor. 

2. What do you like most being a blogger?
Cum spuneam si mai sus, apropierea de alte persoane. Ma simt ca intr-o familie. Apoi urmeaza entuziasmul cu care pregatesc manichiurile, nerabdarea de a citi comentariile, bucuria de a vedea un nou follower. 

3. What is your gratest fear and your greatest wish in concern to your blog? 
O da, am o teama in ceea ce priveste blogul si anume faptul ca , dintr-o eroare informatica as putea pierde blogul si ca va trebui sa o iau de la capat. In ceea ce priveste dorinta legata de acest blog......... este evident ...... sa am cat mai multi cititori.

4. What do you expect to achieve in your real life with blogging?
Ma astept si chiar imi imaginez ca vom avea o reuniune a blogaritelor. Ca vom sta la un suc, ceai , cafea si ca ne vom cunoaste mai bine. In al doilea rand simt nevoia sa-l transform intr-un blog cu de toate, si anume absolut tot ce ma incanta pe mine in aceasta viata (pasiune pentru culoare pe unghii, make-up, fashion, animale, carti, fotografie, calatorii, drumetii, locuri noi, oameni frumosi la suflet, flori, etc). Bineinteles ca pana atunci mai este, mai ales ca trebuie sa invat cum se scrie cu adevarat pe un blog si trebuie sa fac tot posibilul sa devin prietena la catarama cu timpul. 

5. What do you think is the recipe for a succesful blog?
A, pai in primul rand consider ca trebuie sa ai postari de calitate (in toate privintele - imagini si descriere). Pe locul doi se afla tumultoasa calatorie in toate cotloanele Blogosferei pentru a intalni noi modele in viitoarele postari. si pe locul 3 vine .........ceva ce eu nu reusesc sa fac de fiecare data (v-am spus, timpul ma uraste) - sa raspunzi tuturor comentariilor.

6. What makes you follow a blog? Or better what makes you put a blog in your blogroll?
Oh, asta depinde foarte mult de starea pe care mi-o transmite postarea acelui blog. Daca suntem in asentiment, isi obtine un loc bine- meritat in Blogroll -ul meu. 

7. Which is your favourite nail art technique?

Tehnica preferata este Ombre nails (Sponge technique). Pentru mine este o opera de arta realizata cu cel mai mic efort. Chiar si cea mai neindemanatica persoana in ale manichiurii poate obtine un efect woaw cu aceasta tehnica.

8. What do you do when you run out of ideas about what to post?
Ceea ce majoritatea blogaritelor fac..................... improvizez sau........ caut inspiratie pe alte bloguri.

9. Which technique/design would you like to skillfully master someday?
Oh, cu siguranta "free handed", dar mai intai trebuie sa invat sa nu mai desenez ca un copil de gradinita. :))) 

10. How would you characterize your nail art addiction?
Este partea mea de ZEN. Ma relaxeaza si-mi face mare placere, asa ca , de fiecare data cand ma simt trista sau nervoasa, ma apuc sa -mi fac unghiile. Acum sa nu credeti ca sunt trista tot timpul , dat fiind faptul ca postez aproape zilnic. :)))

11. Where do you see your blog in two years? Followers, views, virality that sort of suff.
Prefer sa nu fac previziuni in acest sens. Este clar ca totul depinde de mine. Ne vedem peste 2 ani, hihi :))

Acum sa trecem la partea cu nominalizarea........... and the winers are........

Acum sa adresez si eu cele 11 intrebari fetelor nominalizate:

1. Ce preferi: muntele sau marea? De ce?
2.Care este motto-ul dupa care te ghidezi in viata?
3.Care este anotimpul tau preferat? De ce ?
4.In ce oras, tara ai vrea sa ajungi?
5.Daca ai intalni pestisorul auriu, care ar fi cele 3 dorinte?
6.Ce anume iti doresti sa vezi macar odata in viata?
7.Cum decurge o zi din viata ta?
8.ce crezi despre Romania? Ce iti place si ce nu?
9.Care este cel mai traznit lucru pe care l-ai facut vreodata?
10. Care este cea mai frumoasa zi din viata ta?
11.Care este deviza ta in viata?


Fetelor am mai fost nominalizata de inca 3 blogarite adorabile:
3.Buburuza. 
Va multumesc din suflet pentru nominalizare! Si acum sa inceapa distractia!!!


1.       1.Cum te-ai descrie in 2 cuvinte?
      Organizata si perseverenta.
        2.Cum te vezi peste 10 ani?
       Mai bine lasam timpul sa-si faca datoria J)
        3.Care sunt obiectele fără de care nu poți trai?
       N-as putea trai fara antiperspirant, pasta de dinti si hai sa recunosc ……..fara telefon hihi J)
.        4.Care este stilul tau vestimentar?
     Nu am un stil vestimentar bine definit, in functie de tendinte si bineinteles cu ce-mi sta bine.
        5.Ce nu iti lipseste niciodata din portfard?
       Pila de unghii.
      6.Care crezi ca sunt lucrurile/produsele esentiale pentru intretinere si infrumusetare a unei fete?
       Pentru machiaj este sufficient sa am un rimel, un ruj , un fond de ten, un blush si un creion dermatograf.
       Pentru ingrijirea pielii: o crema de corp si o crema de maini.
        7.Care sunt cele mai importante lucruri din viata ta?
     Familia , prietenii, Tasha (pisica mea).
 8.Care e culoarea ta preferata?
 Rosu.
  9.Ce detesti, nu iti place deloc?
 Sa spal vase, insa m-am conformat.
  10.Te consideri o persoana fericita?
  Dap. Fericirea e relativa……. Insa da, sunt fericita.
 11.Iti place sa citesti? Daca da atunci care e cartea ta preferata ?
Oscar Wilde - Portretul lui Dorian Gray




1.Obisnuiesti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp?Care?
Dap. Sa bucataresc in timp ce vorbesc la telefon. In general sunt o multitasking girl. Mananc si tehnoredactez si vorbesc la tefefon in acelasi timp; Pot sa ascult muzica in timp ce citesc o carte si mangai pisica. J Lista poate continua.
2. Esti bautoare de ceai?Ce arome preferi?
O,da!!! Prefer ceaiurile de fruncte, iar cand merg la ceainarie incerc cele mai traznite combinatii.Recomand cu caldura ceainaria “Joie de vivre” http://www.ceainaria-joiedevivre.ro/Joie_de_Vivre/Bun_gasit!.html
3. Capsuni sau cirese?
Cirese.
4. Crezi in dragoste la prima vedere?
Nop. Cred in disponibilitatea de a te lasa cucerit de o persoana de care mai intai esti atras fizic iar apoi vine si partea cu intelectul si compatibilitatea.
5.Mai pastrezi obiecte/jucarii/haine din copilarie care erau preferatele tale? Care sunt acestea?
Am acasa la ai mei un iepuras de plus, insa jucaria mea preferata in copilarie era o maimutica tare simpatica.
6.Ai un animal de companie?
Am o pisicutza tare simpatica.
7.Ai frati/surori?
Am un frate mai mic.
8. Povestea preferata in copilarie?
Alice in tara minunilor.
9. Soneria de la telefon in acest moment?
Oh, pai depinde cine suna. Dar in general am o melodie haioasa “Nian cat”.
10. Ce doreai sa te faci cand erai mica?
Cleopatra J
11. Primul "crush"pe care l-ai avut asupa unei vedete/actor si cine era acela?
Nu-mi statea mintea la vedete.

3.Buburuza

Cat de des te enervezi?si in ce mod iti managerizezi "furia"?
Nu foarte des, iar daca ma enervez nu prea isi da nimeni seama. Ma uit in oglinsa si-mi spun ca pot rezolva orice problema pentru ca sunt sanatoasa.
 Ce preferi cute sau classic?
Ambele.
 Heels or flats?
Inainte sa vin in Bucuresti preferam heels categoric. Acum  ma gandesc dimineata de 2 ori inainte sa ma incalt, deci ambele.
 Ceea ce studiezi/sau ai studiat,este ceea ce ti-ai dorit sa faci?
Dap, insa am profesat pentru o scurta perioada de timp. Acum activez in alt domeniu din pacate.
 Ce piesa aveai pe repeat cand erai pustoaica?
Aqua – “My oh my”. J
 Fusta sau pantaloni?
Depinde de ocazie si de stare.
 Cu cel fel de ruj te simti mai bine? Bold or nude?
Folosesc un ruj bold numai cand merg in club, la office folosesc nude.
 Hot coffee or cold coffee?
Hot is better.
Care este visul tau?
Sa schiez sis a fac plaja in aceeasi zi in Maroc.
Vanilie sau ciocolata?
Ambele imi plac de mor.









11 comments:

  1. awww..mersi ca te te-ai gandit la mine. Promit sa il fac saptamana viitoare cand termin cu sesiunea, sper sa nu te superi :) Mi-a placut foarte mult cum ai raspuns la intrebari si cele 11 lucruri despre tine...cu totii trebuie sa mai avem cel putin o farama de copilarie in suflet. Te pup :*

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru nominalizare, mi-a placut sa citesc raspunsurile tale! Cred ca il voi face si eu :*

    ReplyDelete
  3. In primul rand iti multumesc din suflet pentru cuvintele de la inceput, m-au bucurat foarte tare si asa parca nu-mi vine sa cred ca alte persoane au o asa parere buna despre blogul meu, sper ca previziunile tale sa fie intr-un ceas bun :*
    Imi place si restul tag-ului se simte ca e foarte sincer si m-ai facut sa zambesc de cateva ori mai ales cand ai zis ca vrei sa inveti sa nu mai desenezi ca si un copil de gradinita :)) mie sincer mi se pare ca desenzi frumos si eu n-as putea sa fac asa picturi complexe ca si tine :D

    ReplyDelete
  4. Multumesc pentru tag!! Esti o scumpa si ma bucura mult faptul ca m-ai tagguit si pe mine!!
    Pupici ! Ma apuc de intrebari :*!

    ReplyDelete
  5. Merci pentru nominalizare! :* Este foarte dragut tag-ul!

    ReplyDelete
  6. Iti multumesc frumos pentru nominalizare! Ma bucur foarte mult ca ai dat peste blogul meu; aveam nevoie de un impuls ca sa incep sa socializez cu celalalte bloggerite.
    Imi este teama ca nu voi putea face alte nominalizari, deoarece sunt noua in blogosfera si nu prea cunosc foarte multe bloguri. Imi voi da silinta sa indeplinesc cat se poate de bine cerintele jocului.
    Te pup si iti doresc o zi frumoasa!

    ReplyDelete
  7. Felicidades por el premio guapa!!

    Un besito desde http://lovingcosmetic.blogspot.com.es/2013/02/reto-2013-1.html

    ReplyDelete
  8. Hehe :) am si eu o catelusa Tasha, neagra si tare iubitoare :*

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. Hihihihiii, ai o pisicutaaa :X ce simpaticaaa!

    ReplyDelete
  11. Mersi pentru tag! Am raspuns aici intrebarilor tale : http://andra-nikoz.blogspot.ro/2013/02/liebster-award.html !

    ReplyDelete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.