My lovely followers

Search This Blog

Translate

Friday, February 8, 2013

Best 4 love movies in my opinion

Salutare!!!!!

Mi-am alocat ceva timp pentru un search prin blogurile autohtone si am ramas surprinsa in mod foarte placut. Prietenele mele blogarite scriu foarte bine si creativ despre Beauty, Nails, Fashion, Life style........ offfff , cu ce noutati sa mai vii Roxano????
Cand, ce credeti, tot viata de zi cu zi ne inspira. In aceasta seara vroiam sa stam si noi linistiti si sa urmarim un film de dragoste. Am inceput sa cautam si am gasit cateva , insa numai unul va rula pentru noi. Am fost foarte selectiva si am ales numai 4. Ele ne-au mangaiat sufletul cel  mai binee...... altele parca sunt prea cheesy pentru gusturile noastre.
 In fine, postarea se adreseaza cu interes si barbatilor, cu precadere portofelului lor. Ca sa nu fiti constransi sa spargeti pusculita, iata o idee romantica si deloc costisitoare.
Gata cu vorba, scoate floricelele din cuptorul cu microunde, stinge lumina si........... vizionare placuta!!!!!




Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

Pentru mine ramane cel mai frumos film de genul. Se pare ca o sa fie o seara lacrimogena pentru ca acest film este alegerea din acesta seara.



Robert Pattinson este Tyler, un tânăr care trebuie să treacă peste moartea prematură a mamei sale. Lucrurile se schimbă în momentul în care tânărul o întâlneşte pe Ally, şi ea marcată, dar cu totul altfel, de o tragedie. Când mama i-a fost ucisă în faţă într-un accident, Ally a decis că trebuie să muşte cu putere din viaţă. Cât de mare e puterea vindecătoare a dragostei?


Facand abstractie ca a jucat execrabil in ecranizarea cartii lui Ane Rice, Robert Pattinson isi interpreteaza  rolul  chiar admirabil. Oricum storyline-ul este fain.



Emma (Hathaway) şi Dexter (Sturgess) se întâlnesc prima dată în 1988 şi se îndrăgostesc. Ei decid că cea mai bună modalitate de a-şi păstra vii sentimentele este de a nu se vedea decât o singură zi pe an. Însă, după 20 de asemenea întâlniri, cei doi îşi dau seama că lucrurile încep să se schimbe.


Oh, este un film ce te lasa cu cateva invataminte. Ma pot uita la el de nenumarate ori fara sa ma plictisesc. Desi multi spun ca e un film superficial, eu am fost captivata pana la final unde ne asteapta o morala surprinzatoare.



Dupa ce prietena sa, Samantha, moare intr-un accident la scurt timp dupa ce ei se cearta si aproape se despart, o alta lovitura dureroasa pentru omul de afaceri englez, Ian Wyndham (Nicholls) care locuieste la Londra si care incearca sa reinvie ziua in speranta de a schimba cursul evenimentelor care au dus la moartea iubitei lui.


Te impresioneaza, te face sa versi ceva lacrimi, dar cel mai important....... te face sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima alaturi de persoana iubita.




Adam este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special. Are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins. Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa!

Descoperă povestea a doi îndrăgostiţi din lumi paralele, dar foarte similiare, care încearcă să se regăsească şi să depăşească orice obstacole pentru a fi împreună. O poveste de dragoste asemănătoare celei trăite de Romeo şi Julieta, într-un concept nou şi un decor extraordinar, cu efecte vizuale de excepţie şi un punct de vedere diferit, dar la fel de emoţionant, al unei iubiri imposibile.


O idee super originala. Nu vreau sa fiu spoiler, insa pe mine m-a impresionat storyline-ul si-n plus e mai nou.


  Desigur, Sweet November, The Curious Case of Benjamin Button,Pride & Prejudice,
Memoirs of a Geisha,Water for Elephant,Jeux d’enfantss au ramas de-a lungul timpului pe lista noastra.
Acestea fiind spuse, va astept parerile sincere si mai ales alte recomandari.

Live like a butterfly!!! 
XOXO  The Girl with the Butterfly Tatto

4 comments:

  1. 1, 2 si 3 mi se par si mie foarte romantice.
    Te-am nominalizat si eu la Liebster Award, cu toate ca stiu ca deja ai mai fost nominalizata. Daca doresti si ai timp sa raspunzi la intrebarile mele, le gasesti aci : http://abycandy.blogspot.ro/2013/02/liebster-award.html
    ;)

    ReplyDelete
  2. Ah se pare ca am ceva de vizionat, cateva nu le-am vazut inca desi sunt mai vechi :D Draguta postare ^^

    ReplyDelete
  3. Mi-au placut mult The notebook si If only :)

    ReplyDelete
  4. Hello! te-am nominalizat pentru Liebster Award <3 daca il vrei nu trebuie decat sa raspunzi la cele 10 intrebari formulate de mine :* te-am pupat :)

    ReplyDelete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.