My lovely followers

Search This Blog

Translate

Tuesday, January 15, 2013

Day 15 - Watercolour

Salutare!!! Azi avem unghiute facute cu ajutorul apei. Da, apa este buna la toate!!! Modelul nu a iesit prea fain, insa ulterior l-am cosmetizat cu putin sclipici . Pe inelar am desenat o cescuta de cafea, asa ca sa nu ne fie somn :) . Va las sa va beti cafeaua si sa admirati unghiutele. PUP!!!

Hello! Today we have Watercolour nails. I just saw that the other girls have done a different technique that I didn't know about. So, I did  play with water and I've made a sort of marble thing on my nails.
I started with a coat of white polish and then I prepared the cup with room temperature water.
I started to drop the nail polish and then I played with a toothpick and I made different forms in water.
The pictures below revealed the masterpiece :). Kiss you girls, and I hope you like it.

















24 comments:

  1. Super, super! Ma bucur tare mult ca ai realizat o manichiura cu water marble. Felicitari! Imi plac culorile folosite, sclipiciul, iar cescuta cu cafea...este exact ce avem nevoie pe o vreme ca asta. Te pup si mai astept water marble-uri de la tine :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur tare mult ca-ti place. Oricum nu e la fel de reusita cum ti-a iesit tie. Voi mai incerca si altele. Merci frumos pentru incurajare, te pup si eu.

      Delete
  2. Ti-a iesit foarte dragut!!! Sa nu mai spui ca nu ti-a iesit modelul fain!! Si daa mai vrem manichiuri cu tehnica asta :D
    Pupici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai nu prea sunt multumita de rezultat, insa comentariul tau imi da elan sa mai incerc aceasta tehnica si poate rezulta ceva mai frumos. Te pup si ador inimioarele pe care le-ai postat!!

      Delete
  3. Replies
    1. Thank you Ewelina. Kisses and see you on next mani :)

      Delete
  4. Pai, ce sa spun? Mai are rost sa spun ceva????? Superbeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cata, tu esti o draguta ca intotdeauna. Merci frumos pentru cuvintele frumoase. Mai am multe de invatat. Ma uit cu jind la manichiurile tale. Abia astept o postare noua la tine pe blog. PUP.

      Delete
  5. Replies
    1. Thank you so much Arletta for your comment. Kisses.

      Delete
  6. Sunt foarte dragute, e simpatica ideea ta cu canita ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carla, ce sa mai zic. Te apreziez foarte mult si nu stiu cum reusesti sa fii prezenta impreuna cu niste comentarii ce-mi fac ziua, de fiecare data. Merci frumos si abia astept o noua mani la tine pe blog. Kiss.

      Delete
  7. This is outstanding!!! I especially love the glitter!!

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Maria, tu esti o maestra in ale picturii pe unghii. Asta e mic copil pe langa unghiutele tale. Te pup si ma simt onorata de comment, mai ales ca vine din partea cuiva asa talentat. PUP.

      Delete
  9. It's fabulous - really lovely, and the colors work so well together :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Maria.Your comment made my day. Kisses.

      Delete
  10. chiar ca arata fenomenal water marble-ul tau iar canita cu cafea se incadreaza minunat in model tau ,felicitari te pup :D

    ReplyDelete
  11. Buna, Roxy.
    Tocmai ti-am descoperit blogul si vreau sa-ti spun cu mana pe inima ca-ti ador unghiutele si modelele. Creatiile tale sunt minunate si sigur voi incerca sa recreez si eu macar o parte din ele.
    Si lasa modestia pentru ca acest water marble ti-a iesit minunat. Eu am incercat de vreo trei ori pana acum si n-am reusit sa fac nimic. Dar nu ma las batuta :)).
    Te pup si felicitari din nou pt unghiute.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana, sunt atat de bucuroasa ca-ti place!! Iti multumesc tare mult ca ni te-ai alaturat in aceasta aventura a culorilor frumoase asezate pe unghiute. Sunt nerabdatoare sa-ti vad modelele pe care le vei incerca. PUPICI.

      Delete
  12. interesant , eu nu cred ca as reusi !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa am zis si eu la inceput COCO, dar cu timpul incepe sa-ti iasa din ce in ce mai bine. Trebuie doar sa incerci :) PUPIC.

      Delete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.