My lovely followers

Search This Blog

Translate

Wednesday, August 21, 2013

Lost in Love over baby Blue

Salutare fetelor!
Va povesteam data trecuta ca, mi s-au rupt doua unghiute :( si ca am terminat un curs de manichiura - pedichiura clasica.
Ce vroiam sa subliniez este faptul ca ma simteam practic fara degete in momentul in care mi-am scurtat sirestul unghiilor la lungimea celor doua, asa ca.............. m-am entuziasmat la ideea de unghii false.
Acesta este motivul pentru care nu am mai realizat nici o postare si anume ca ...... unghiile puse nu arata prea bine, si ca abia astept sa le scot.
Modelul realizat este unul camuflaj, pentru a ascunde denivelarile si absolut toate imperfectiunile acestor unghii aplicate cu ajutorul tips-ului si gelului.
Trebuie insa sa mentionez faptul ca unghiile au fost aplicate de catre o eleva a scolii de unghii false, deci, fara pretentii.


Am inceput prin a-mi pregati unghiile, si apoi prin a aplica o baza de la Flormar, pentru a proteja unghia naturala.
Apoi au urmat 2 straturi de bleu de la Flormar #423 si multe buline albe si maro.


Bulinele albe sunt realizate cu ajutorul ojei Flormar Plus Quartz #006, iar cele maro cu ajutorul ojei cu numarul #428 tot de la Flormar.


Procedeul este cat se poate de simplu: se ia un dot (punctator) si se aplica buline albe de diferite marimi. Apoi se aplica buline maro de diferite marimi. In interiorul bulinelor albe se aplica buline mari mai mici si invers.


La final, aplicati top - Coat pentru uniformizare si sigilare si aveti un model vesel si foarte imbulinat.

Astept cu mare drag parerile voastre sincere si ne vedem data viitoare cu un nou model.
       Kiss yaaa!

6 comments:

 1. ce dragut arata manichiura cat si combinatia de culori :)

  ReplyDelete
 2. Arata foarte bine, imi plac mult :)

  ReplyDelete
 3. base coat-ul e superb :X
  www.diversitate.com

  ReplyDelete
 4. Imi place manichiura.Frumoasa si combinatia de culori.
  Eu nu imi mai pun unghii never. Le prefer pe ale mele, asa scurte. In 2011 mi-am pus tipsuri si dupa ce ca unghiile mele sunt super subtiri si firave, cand am scos tipsurile aratau groaznic. Parca nici nu aveam unghii. Nu le prieste si basta!

  ReplyDelete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.