My lovely followers

Search This Blog

Translate

Saturday, December 8, 2012

Christmas Series -Ep.6 - Ice flowers and ice hearts

Salutaree!!!!
In aceasta dimineata am observat pe pielea mea cat de frig este...... atat de frig incat inghetase si inima in mine :). Geamurile de la masina erau inghetate si ele............ si mi-au amintit pe loc de casa bunicii (cand mergeam in vacanta de iarna sa o colind) si de florile de gheata de la ferestre, de focul din sobita, de pisica ce-mi torcea in brate......aaaaaaaaaa........
Gata cu melancolia! Sa trecem la treaba!!!
Manichiura de azi este un flash-back in copilarie.
Sper sa va placa!




Pas 1

Pas 2

Pas3

Produse folosite:




6 comments:

  1. Arata superb :X atat de vesele :* imi plac tare mult!

    ReplyDelete
  2. Buna! Unghiile tale sunt intradevar superbe :) Tocmai ti-am descoperit blogul si am inceput sa te urmaresc, poate o sa treci si tu pe la http://konadnails.blogspot.com ? Te astept cu drag! :)

    ReplyDelete
  3. Multumesc frumos maRyya.M-am uitat si eu pe blogul tau. E de admirat cate modele frumoase ai. M-am abonat neconditionat. Pup.

    ReplyDelete
  4. Vai, vai! Ce-mi faci tu mie! Numai modele superbe faci!! Ma gandesc ca eu daca mi-as pune floricele din ale ape unghiutele le-as pierde imediat.... S-ar lega si motanul de ele:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cata, e adevarat ca nu au rezistat prea mult pe unghiute. Sunt destul de incomode, ma agatam in ele. Pisica mea nu e asa receptiva la unghiile mele.... mai am de dus munca de lamurire cu ea :)
      Pupiciei.

      Delete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.