My lovely followers

Search This Blog

Translate

Monday, November 19, 2012

Noua pe acilea :)

Salutare!!!!! Sunt noua in blogosfera. Numele meu este Roxana si se pare ca o sa scriu despre unghiutze, ce am mai gatit, produse cosmetice, calatorii, pisici, ce am mai citit, ce filme am mai vazut . Intrucat sunt destule subiecte de abordat si inafara celor mentionate, o voi lua incet dar sigur!!!!!
Mmmmmm, si acum sa spun cate ceva despre mine..... ahhh ce usor pare la prima vedere.....!!!!!
M-am nascut in Braila, si probabil ca s-a intamplat cu un scop anume asa cum poate unora le place sa creada.
Tocmai ce am implinit 28 de ani si am zis sa-mi fac si eu curaj in acesta zona a bloggerilor.
 Imi place sa descopar lucruri noi din care sa si invat cate ceva, imi place sa cred ca sunt o fire sociabila, cateodata prea vorbareata, cateaodata prea tacuta, unii spun " plina de viata" altii spun ca pesimista (eu spun realista).
Cateodata simt ca sunt fericita cu ceea ce am ....... insa mereu vreau mai mult!!!!!

Vreau sa va anunt ca  sunt constienta de faptul ca sunt multe bloggerite care fac niste modele superbe si ca eu sunt la inceput. Nu am facut nici un curs in cest sens, tot ceea ce fac este din pasiune (daca-i pot spune asa) sau mai bine zis pentru relaxare.
Ma simt mai vesela cand imi vad unghiutele colorate si abia astept sa-mi mai vina vreo idee sau sa vad cate ceva nou la voi.
Sper sa ma primiti cu drag si sa facem multe modele colorate impreuna!!!


No comments:

Post a Comment

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.