My lovely followers

Search This Blog

Translate

Thursday, January 31, 2013

Day 31 - recreate someone else's mani from earlier in the challenge

Salutare dragelor!!!

Sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa duc la bun sfarsit aceasta provocare alaturi de multe alte blogarite de pe mapamond. Sigur ca acum voi rasufla usurata si unghiutele mele vor avea parte de un mic rasfat, asa sa fie pregatite pentru luna iubirii.
In tot acest timp , am vazut pe pielea mea cum este sa ramai in pana de inspiratie, sa alergi repejor acasa ca ai de facut o manichiura,sa te bucuri de fiecare comentariu primit, de fiecare like pe facebook, de prieteni noi pe blog. Este intr-adevar minunat, insa voi incerca sa o las mai moale fara sa-mi afecteze in vreun fel pasiunea pentru unghiute. Cine stie, poate chiar voi extinde aria si voi acapara si partea de make-up,  calatorii si tot ce e frumos si creativ. Pana una alta, vreau sa fiu parolista si sa va marturisesc faptul ca voi posta de 2 ori pe saptamana , iar manichiurile vor fi de aceasta data purtabile.

Va pup si va multumesc din tot sufletul celor ce mi-au fost alaturi in tot acest timp.Aaaaaaaa, m-am luat cu vorba si nu v-am spus nimic despre manichiura! Ei bine, imaginile va vor vorbi de la sine.

     Modelul pe care l-am recreat il gasiti aici, numele blodului fiind http://teenpolishjunkie.blogspot.ca







Complete!!!!!!!










6 comments:

  1. Surptinzator se potrivesc culorile asa de frumos, de obicei nu-mi place sa combin verde cu albastru dar aici imi place
    Pupici.

    ReplyDelete
  2. These two colors are beautiful in combination - it's so lovely!
    Have you added something new to your blog, it has become very slow to work with :(

    ReplyDelete
  3. ah ce nuante superbe ♥.Cea mica de la flormar tocmai mi-am cumparat-o si eu, dar nuanta albastra e superba ♥

    ReplyDelete
  4. Ai combinat foarte frumos culorile!

    ReplyDelete
  5. Felicitari pentru toate manichiurile realizate :* imi place foarte mult si cea de azi!

    ReplyDelete

Thank you kind for your wonderful comments and of course for taking a moment from your precious time to write your beautiful words here. Kisses and I hope you enjoyed.